Qui som

Joan Tamayo

pics09

Soc nascut a Terrassa fa 60 anys. Técnic en creació d’empreses i promociò econòmica a l’Administracio Publica.

Vaig participar en la creació de l’Observatori dels Drets Socials i de la Comissió de Defensa dels DDHH del Col.legi d’Advocats de Terrassa.Des de l’Espai Drets firmat per mes de 14 entitats socials de la ciutat..hem impulsat un espai de treball compartit i transversal per lluitar contra la vulneració dels DDHH a la ciutat i hem aconseguit que l’Ajuntament signi un Conveni per a la creació de la Comissió de seguiment i garantia de l’aplicació a Terrassa de la Carta de Salvaguarda dels DDHH a la ciutat signada per a mes de 400 Ajuntaments d’Europa l’any 2000.

  • Històricament he participat en molts moviments i entitats socials, impulsant a Terrassa la Plataforma d’Entitats pel 0’7 i l’Abolicio del Deute Extern, el Consell de Cooperació i Solidaritat de Terrassa o la Plataforma Aturem la Guerr He defensat històricament els drets dels treballadors i treballadores , primer creant la primera Associació de Joves contra l’Atur a Terrassa , després com a sindicalista durant mes de 20’anys, com a formador ocupacional i finalment com advocat. M’encanta la literatura i la poesia i estic a punt de publicar el meu primer llibre de poemes ( un passeig per a la meva infància i pels durs anys 60).
  • Com advocat exercent he creat ESPAI HUMANA un despatx especialitzat en la Defensa dels DDHH , on també ens hem especialitzat en la Defensa del Dret a l’Habitage , per persones afectades per a la hipoteca o expulsats del seu habitatge de lloguer, així com amb drets laborals i dret d’estrangeria.

Rocío Parra

Rocio

Sóc nascuda a Colòmbia i el meu nom és Rocío Parra Grisales.

Em vaig llicenciar en Dret a la Universitat d’Antioquia, Colòmbia amb més de vint anys d’experiència com advocada litigant.

Vaig fer un Màster Inter-universitari en Migracions Contemporànies amb èmfasi en Dret i Integració per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Les pràctiques d’aquest Màster em van obrir al món del dret en Estrangeria i Immigració.

  • He participat activament en l’Observatori de Drets Socials, al costat de totes les grans persones que formen aquest grup i amb els quals he compartit reptes importants referents als drets i la defensa de les persones i els seus drets socials.
  • Aquesta lluita pels drets de les persones, em va portar a ESPAI HUMANA, un grup de professionals compromesos i sensibilitzats amb els drets humans i al qual em sento orgullosa de pertanyer.

Marta Boatella

martaweb

Sóc nascuda a Terrassa,  el meu nom es Marta Boatella.

Estic especialitzada en dret processal, mediació civil i mercantil amb un post Grau amb litigis civils.

Vaig treballar durant 7 anys com a procuradora als tribunals.

Actualment estic cursant un grau en criminologia

  • He participat a ESPAI HUMANA des del començament del projecte junt amb en Joan Tamayo un despatx especialitzat en la defensa dels drets dels ciutadans, així com en la resolució de conflictes bancaris, familiars I laborals.

 

Irene Prat