ESPAIHUMANA

Som Espai Humana Advocats, un despatx d’advocats que neix d’una nova filosofia del món jurídic, basada en la defensa dels drets socials, amb sòlids valors ètics i humans.
A Espai Humana, reivindiquem la plena vigència dels Drets Humans, com a instrument de transformació de consciències i de la pròpia societat. Per això no dubtem a actuar denunciant el seu incompliment amb tots els instruments al nostre abast. Entre els nostres objectius també es troba donar suport en la mesura de les nostres possibilitats a les víctimes de les vulneracions de drets humans i sensibilitzar sobre els seus principis a la ciutadania
Els qui acudeixen al nostre despatx són ciutadans que busquen que els tractin com a persones i no com a clients. En el nostre bufet troben un clima de confiança, respecte i abans de res sinceritat i transparència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s